Kizárólag Magyarországon egészségügyi tevékenységet folytató egyészségügyi szakemberek részére.

Keresés

Menu

Close

BejelentkezésKijelentkezés
TermékekTerápiás területekSzakmai tartalmakSzakmai tartalmakEseményekLetölthető anyagokVideókKapcsolat

Menu

Close

AMS: ABS és AFSAz antimikrobiális stewardship bemutatásaStewardshipSurveillanceAFSAntifungalis stewardship (AFS) a gyakorlatbanAFS program bevezetéseDiagnosztikaGuideline-okElkötelezettségünkAz anti-infektív terápia iránti elkötelezettségünkÖrökségFenntarthatóságSzakmai tartalmakLetölthető anyagok
Antiinfektív terápia

A Pfizer régóta elkötelezett az antimikrobiális rezisztencia (AMR) elleni küzdelem mellett, több terület fejlesztésével támogatja az AMR elleni küzdelmet, melyekbe beletartoznak a kutatások, a szabályzások, a védőoltások, az AMR felügyeleti rendszere (surveillance), valamint az antimikrobiális stewardship, azaz a kórokozók elleni megfelelő gyógyszer alkalmazás.1,2 

Jelen kezdeményezésünk a gyógyszereink értékesítésén túlmutató programok széles skálájára összpontosít, amely figyelemfelhívó és oktatási programokat, az egészségügyi szakemberek oktatását, felelős kereskedelmi és gyártási tevékenységeket, valamint nyomon követési, megfigyelési programokba való beruházást is magában foglal.

 

Antimikrobiális „stewardship” [(az antimikrobiális szerek alkalmazása feletti) gondnokság] (AMS)

Az antimikrobiális szerek használatának védelme egy többlépcsős folyamat, amelynek célja a rezisztencia és a toxicitás csökkentése, a betegbiztonság fokozása és az optimális kimenetelek elősegítése.

További részletek Loading
Antibakteriális stewardship (ABS)

Az antibakteriális stewardship egy olyan részhalmaz, amely a rezisztenciát célzott erőfeszítések révén és az antibiotikum-felírás gyakorlatának megváltoztatásával igyekszik leküzdeni.

Tudjon meg többetLoading
Antifungális stewardship (AFS)

Még mindig van esélyünk irányítani az antifungális (gombaellenes) szerek invazív gombás fertőzésekben való használatát, hogy miközben hatékony kezelést végzünk, csökkenthessük a szükségtelen expozíciót és gyógyszerhasználatot.

Alakítsa a jövőt Loading
Elkötelezettségünk

A Pfizer hosszú múltra tekint vissza a fertőző betegségek területén végzett kutatás-fejlesztés, valamint olyan vakcinák és antiinfektív (fertőzésellenes) szerek kifejlesztése terén, amelyek továbbra is jelentős hatást gyakorolnak a betegek életére.

További információLoading

Referenciák:

1. Pfizer. Patients at Our Center. Pfizer 2018 Annual Review. Elérhető: https://www.pfizer.com/files/investors/financial_reports/annual_reports/2018/assets/pdf/pfizer-2018-annual-review.pdf.
Utolsó megtekintés: 2023. március 8.
2. Barlam TF, et al. Clin Infect Dis. 2016;62(10):1197-202.

Gyógyszerbiztonság:
Telefon: +36-1-488-3730
Fax (díjmentes): 068010-9879
Mobiltelefon: +36-30-383-8906 (24h)
e-mail: [email protected]

PfizerMed fiók

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon, hogy hozzáférhessen a Pfizer gyógyszerekkel és oltóanyagokkal, különböző orvosi szakterületekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkhoz.

BelépésRegisztrációFelhasználói fiókKijelentkezés

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
MOM Park "A" épület
Telefon: +36 1 4883700
E-mail: [email protected]

Felhívjuk figyelmét, hogy a PfizerMed tartalma kizárólag egészségügyi szakembereknek szól.

 

PP-UNP-HUN-0199 Lezárás dátuma: 2023.03.09.